Namestitev pripravo svoje roke: korak za korakom vodič

Namestitev pripravo svoje roke: korak za korakom vodič

Ena od velikih gospodinjskih aparatov v kuhinji je napa. Z njeno pomočjo je mogoče opremiti udobno klimo. Obstaja več vrst ekstraktov, ki se razlikujejo v principu delovanja in videza. Najdete priporočila o tem, kako namestiti pokrov z rokami.

Vsebina:

 1. Nape za peči: vrste in značilnosti
 2. Namestitev pokrova v kuhinji: na izbiro lastnosti aparata
 3. Namestitev nape v kuhinji z rokami
 4. Kanal za risanje: Funkcije in specifikacije
 5. Namestitev nape z rokami - tehnologija

Nape za peči: vrste in značilnosti

V zvezi z načelom dela, risanje za kuhinjo se evakuirali in cirkulacijo. Prva izvedba vključuje izmet zraka iz prostora navzven. Nape drugi tip - se prenaša po zraku skozi filtre in ga vrne nazaj. Namestitev oglje filter je možno evakuirati, da v obtoku nape.

kroženje tip ventilator ne vpliva na delovanje prezračevalnega sistema, vendar je manj priljubljena v uporabi predvsem zaradi svoje visoke cene.

Namestitev pripravo svoje roke: korak za korakom vodič

V zvezi s krajem namestitve risbe so vgrajeni, na primer, v garderobo, miza, ognjišče, strop, otok. Namizno različico ekstraktov, ki se uporabljajo v vsakdanjem življenju je zelo redka, te naprave so atribut profesionalne kuhinje pogosteje.

Za morala zasnova kamina nape najem strokovnjakov, ki bo pripravila posamezno risbo naprave. Taka napa je privlačen videz in visoko čiščenje hitrosti. Citat Tip strop napa pomeni prisotnost več dovodov zraka v stropnih elementov za čiščenje zraka. Kljub temu, da se vzpostavi takšen sistem je treba urediti spuščeni strop, v skladu s katero sistem za dovod zraka.

Najbolj preprost in enostaven za uporabo, možnost za pripravo standardnega kuhinjo v stanovanju ali v zasebni hiši, je vgrajen možnost ali kapuco tipa steno.

Namestitev pokrova v kuhinji: na izbiro lastnosti aparata

Izbira pokrov za dom, bi morala preučiti nekatera merila, ki vam bo pomagal izbrati napravo za razlikovanje dobre rezultate. Napa za kuhinjo, je pod vplivom vlage, maščob hlapi, tako da mora biti najprej električno varnost. Pogrezanje vlage in maščob v napravi omogoča električno okvaro ventilatorja.

V vsakem primeru pa za priključitev naprave na električno omrežje uporablja tri kablov, od katerih je eden ozemljena.

Ko prisotnost ozemljitev v hiši, dovolj povezati žice med seboj. Vendar, če zemlja ni na voljo, morate skrbeti za njegovo ureditev.

Namestitev pripravo svoje roke: korak za korakom vodič

Za priključitev tal je strogo prepovedana uporaba plina, vode in drugih cevi. Za te namene se dolgočasno nevtralnih.

Nakup kapuco za kuhinjo, še posebej Poudarite delovanje. Iz tega indeksa je neposredno odvisna od učinkovitosti naprave. Napo mora zagotoviti zamenjati ves zrak, vsebovane v prostoru za eno uro. Za izračun optimalnega delovanja nape tlorisno površino, pomnoženo z višino do dvanajst let. Dobljeno vrednost pomnoži z 1,3.

Širina naprave mora biti taka, kot ploščo ali več, vendar nikakor ne manj. Prav tako, da poudarjajo vsestranskost naprave. Razlikovati risbo, ki delujejo na različne načine. Nakup hood filtri, kupi nekaj rezervne filtre, ki jih je potrebno spremeniti, če je to potrebno. Bolj učinkovita možnost - uporabljati čelado, ki odstrani kontaminirano zrak iz sobe, ne vračajo.

Namestitev pripravo svoje roke: korak za korakom vodič

Vendar pa izbira filter pokrov motorja, vprašati o njihovem številu in značilnostih. Nekateri filtri so sposobni zagotoviti grobo in drugo - tanko čiščenje. Prva izvedba predvideva ponovno uporabljivo mrežo za odstranitev maščobe iz katere je dovolj za pranje. finih filtrov vsebuje aktiviran sestavek ogljika, ki omogoča boljše čiščenje zraka.

Za nadzor ekstrakt s pomočjo običajne gumbe ali senzor daljinskega upravljalnika. Mehanski stikala zagotavljajo horizontalno A upravljanje drsnik naprave. Prav tako je potrebno, da se osredotoči pozornost večnamenske naprave. Nekateri nape imajo različni načini dodatne senzorje in števce. Vendar, če želite kupiti poceni opreme, lahko to storite brez njih. Skoraj vsak ekstraktor ima integriran svetilna naprava v obliki halogenske žarnice ali žarnice.

Namestitev pripravo svoje roke: korak za korakom vodič

Na učinkovitost izpušnih plinov v kuhinji, ki je pod vplivom teh parametrov:

 • zračni tlak, ki ga motor ustvari iz povečanja v ta indeks poveča, in produktivnosti;
 • število načinov delovanja, sposobnost, da aktivira programirane;
 • masti filtri, njihova velikost, število in oddelek;
 • Lastnosti naprave in moč preklado napa morajo zagotoviti maksimalno čiščenje zraka, na primer s sežigom izdelkov;
 • risanje velikosti vpliva na stopnjo zračnega vstopnega naprave.

Namestitev nape v kuhinji z rokami

Namestitev pokrova je treba opraviti ob upoštevanju obstoječe standardne prezračevanje. Obstajata dva načina za odstranitev zraka - novo ureditev dodatnih oken na ulici ali priključitev na obstoječe prezračevanje izpušni gredi.

Druga metoda ima številne pomanjkljivosti, predvsem povezane z napa prezračevanje mora namestiti ventil. Vendar pa je v nekaterih primerih, zrak odvaja iz kuhinje nazaj v drugo sobo.

Lažje in bolj pravilno zgraditi napo dodatno okno za odvod zraka. Na kondenzata, ki nastaja v notranjosti nape ne vodi do okvare na njegovo delovanje, je potrebno namestiti poseben ventil, ki je pogosto narejen iz aluminija. V tem primeru je treba velikost okna, ki je v kanalu biti ¾ premera kanalov. Za zaostritev, posebna loputa vzmet, ki omogoča njeno odprtino med prehodom zraka skozenj. Uporaba vzmeti izvedena avtoregulacijo napravo.

Namestitev pripravo svoje roke: korak za korakom vodič

Še en funkcionalni element je risba vonj nevtralizator. Obstajajo tri glavne vrste vonj nevtralizatorjem. Najdete več izmed njih:

 • pretvorniki kemična zrak izvor - treba ga je treba zamenjati redno, saj negativno vpliva na maščobe, ki hits površino pokrova motorja, kot tudi take snovi, ki prispevajo k hitremu izčrpavanje zraka, in v nekaterih primerih škode za zdravje ljudi;
 • električni ionizatorji zraka - delujejo na istem principu kot običajne ionizatorji, ampak ustvariti več odvajanje zaradi izpiska nabira veliko več vonjav, kot v normalnem stanovanjskem območju, če oseba, ki je ves čas nad kuhalno površino je ionizator ima v njem škodljivo vpliva;
 • Tip pretvorniki ultravijolično - zahteva redno čiščenje in zamenjavo žarnice, pa je edina možnost pretvornik, ki je okolju varen za ljudi, tudi s pomočjo svetilk je mogoče ne le za rešitev problema s čiščenjem zraka, vendar je osvetljena tudi kuhalno ploščo.

Kanal za risanje: Funkcije in specifikacije

Najpogosteje se uporablja za izdelavo valovitega kanale, da je to posledica njihove dostopni ceni in enostavnost namestitve. Prav tako obstaja zračni kanali narejeni iz plastike ali kovine, ki imajo prečni prerez kot kroga, kvadrata ali pravokotnika.

Če ima kuhinjo visoke strope, je bolje, da nastavite okroglo različico vodu. Pravokotni vodi - so bolj vsestranski in se pogosto uporabljajo v kuhinji. Če želite prihraniti prostor v prostoru, vam priporočamo, da ostanejo v stanovanjski različici vodu.

Namestitev pripravo svoje roke: korak za korakom vodič

V procesu, kombinacija različnih variant kanal, je potrebna uporaba posebnih adapterjev in pregibe, ki pomagajo jih povezati skupaj. Za vgradnjo valovite cevi ni potrebno določiti zgornje elemente. Bodite pozorni na premer cevi, mora biti večji od premera prezračevalnih rešetk. V nasprotnem primeru bo upor naraste na notranji strani cevi ter znižanje v moči zračnih tokov. Ko je raven hrupa delovanja nape je naključje teh kazalnikov precej visoka. Prav tako je potrebno paziti na dolžino voda, bi bila optimalna vrednost je 300 cm. Za daljše cevi, risanje učinkovitost zmanjša. Ne sme biti nobene prave kote v procesu namestitev zračnih kanalov.

Med prednosti plastičnih kanalov Opomba:

 • Nizko shumoproizvoditelnost;
 • Odpornost na nizki ravni;
 • teža preprostost in enostavnost namestitve.

Valovitost za risanje nastavite z objemke in pribor. Med njegovimi prednostmi, smo ugotovili:

 • enostavna montaža;
 • primerno ceno;
 • ni potrebe za adapterjev;
 • prilagodljivost.

Namestitev pripravo svoje roke: korak za korakom vodič

Najbolj težko namestiti kanale kovine. Da se zagotovi tesnost spojev je treba obravnavati s posebnim lepilom.

Da bi prikrila vod v kuhinji, upoštevajte naslednje napotke:

 • skriti cev uvaja posebno škatlo ali spuščeni strop;
 • pridobivanje možno izvedbo plastični škatli, ki se spreminja po obliki in velikosti, nekateri modeli imajo vgrajeno osvetlitev, ki nadalje dekoriranje prostor;
 • od možnosti za namestitev kanalov v kuhinjskega pohištva;
 • barve cevi v barvi, ki je primerna za splošno notranjosti - najbolj preprost in hkrati, izvirno različico dekor.

Namestitev nape z rokami - tehnologija

Sprva je delo za namestitev pokrova začne z mehanizmom za izdelavo antivozvratnogo v obliki škatle. To bo zahtevalo aluminijaste folije ali pocinkanega jekla. Enostavnejši možnost - nakup zaporni ventil nameščen na vent. Vgradnja vgrajeno kapuco v omari z rokami z uporabo sestavljanke. Za Klesanje med pokrovom in omare se uporablja peno. Prvotno so vgradne nape in proizvodnja krekerji, po želji.

Naslednja risba je nameščen na omari in označite svoj temelj. Za žaganje luknje pod pokrovom v omari, uporabite vbodno žago. Ob istem času, morate najprej z uporabo vrtalnik za vrtanje majhne luknje in nato videl ven potrebno obliko. Tako bo kabinet lahko preprečili škodo v procesu rezanja.

Namestitev kanal za napo z rokami je naslednji delovni proces. Namestite valovite vod v omari, ga obrezati na želeno dolžino in jih bend navzven.

Namestitev pripravo svoje roke: korak za korakom vodič

Nadaljnje omara z montiranim zračni kanal pritrjen na steno. Za obdelavo vseh sklepih voda se uporablja na osnovi silikonska tesnila, da bi preprečili izgubo učinkovitosti.

V nadaljevanju je proces povezuje gube z oddušniki, za tesnjenje velikimi razlikami stroje pene in majhni - ki temelji silikonska tesnila.

Ventilator je nameščen v omari, je zapisano v self-vijaki in vložki. Če želite popraviti se uporablja valovita klešče.

Vgradnja zračnih kanalov iz plastike, proizvedenega na enak način. Kljub temu, da se zagotovi, da so koti s pomočjo posebnih adapterjev. Poskusite obdržati cev, ki se nahaja pod minimalno število zavojev. Ker eni pa pomeni izgubo približno deset odstotkov zmogljivosti.

Ker je kuhinja je pogosto visoka vlažnost, kabinet iz lesa precej hitro postane neuporaben. Zato je napa nameščena na steno brez njega. V takem primeru se zahteva prisotnost n-okvirja, ki se uporablja za proizvodnjo kovinskega kot. Ta vrsta pritrditve zagotavlja podporo za del telesa.

Če posnetek risba z običajnimi klini ni mogoče, v tem primeru je treba popraviti z vijaki v obliki klinov. Po zaključku montažnih del, priključiti napo na električno omrežje z obveznim terenu, da preveri njegovo delovanje.

Namestitev nape z rokami video:


Like this post? Please share to your friends: