Selectie en installatie van jaloeziedeuren

Selectie en installatie van jaloeziedeuren

Tot op heden zijn veel huiseigenaren in een woongebouw worden na te denken over hoe ze hun territorium te beschermen tegen indringers. In dit geval, het helpt hen bijzonder betrouwbaar deursloten met een ingenieus ontwerp, evenals het creëren van portals van 2-3 aangrenzende appartementen. Tambour deuren zijn een verdere belemmering voor de criminelen, maar het is niet de enige functie die ze uitvoeren. Net lobby's hebben praktische waarde, want ze zijn comfortabel om de kinderen de fiets, een kinderwagen, een plank voor schoenen te verlaten, waardoor het vrijmaken van ruimte in de hal van het appartement.

 1. Types jaloeziedeuren
 2. Voor- en nadelen van het hebben rolluikkasten
 3. Hoe maak je een keuze van tambour ijzeren deuren maken
 4. Installatiestappen rolluikkasten

Types jaloeziedeuren

Houten tambour deur is nu bijna nooit gebruikt omdat Staal is veel meer duurzaam en betrouwbaar. zij zijn verdeeld per type aan:

 • De deur heeft twee openen sluiters, waarvan de naam het werk, een slot, klink en verwerken. De andere is eenvoudig gefixeerd door twee bouten aan de boven- en onderzijde. Werken vleugelbreedte typisch 90 cm, de resterende afstand tot de wand draait werkende klep. Dit ontwerp is het meest geschikt voor kleine openingen hoogte, maar breed.

Selectie en installatie van jaloeziedeuren

 • Deur met een raamopening en een of twee zijwanden. Kanten zijn gelast aan het kozijn, en in feite zijn vaste vleugels. Deurblad breedte 90 cm, en de rest is de vrije ruimte tussen hen en de wand bezet zijwand. Deze deuren worden ook gebruikt voor breed en tegelijkertijd lage openingen.

Selectie en installatie van jaloeziedeuren

 • Deur met een spiegel, die ofwel is gelast aan het frame of verwijderbaar is. De hoogte van een dergelijke deur is 205 cm, en de resterende afstand tot aan het plafond vult de spiegel. Een dergelijke deur in een kleine breedte van de openingen, maar hoog.

Selectie en installatie van jaloeziedeuren

 • De deur, die twee beweegbare raam en spiegel heeft. Zoals in het eerste geval, de operationele sjerp slot zich rechts handvat en grendel. Links klep is bevestigd aan het gestel grendels aan de boven- en onderzijde. Soms is een niet-operationele beweegbare vleugel kan worden vervangen door één of een paar vaste zijwanden gelast. deurhoogte ten hoogste 205 cm, links naar plafondruimte wordt ingenomen door de spiegel. Werken deurbreedte 90 cm speelt de muur met een niet-werkende of zijwand. Dit model van de deur wordt gebruikt wanneer de opening is breed en hoog.

Selectie en installatie van jaloeziedeuren

Stalen lamellen zijn doof en rooster:

 • rooster is groot dat je kwam uit het appartement aan degene die kwam zelfs met hem te praten, zonder het openen van de deur. Maar aan de andere kant kan een belangrijke criminele inlichtingen activiteiten goed zien veel op uw deursloten en zelfs erachter te komen hoe ze werken;

Selectie en installatie van jaloeziedeuren

 • De paneeldeuren gemaakt van massief metaal geeft de mogelijkheid om te zien alleen komen door een kijkgaatje, hoewel modern ogen zijn vrij grote kijkhoek. Maar buitenstaanders kan geen van uw sloten, of de inhoud van de vestibule zien.

Selectie en installatie van jaloeziedeuren

tambour metalen deuren zijn ook geclassificeerd volgens de mate van weerstand tegen pogingen tot vervalsing of besmetting. Ze zijn onderverdeeld in vier klassen:

 • first-class design geopend vrij snel met behulp van de meest gebruikte instrumenten van hacking en het gebruik van fysiek geweld. Meestal is het goedkoper tambour deur;
 • constructie van de tweede klasse kan niet worden gebroken, die nabij de eenvoudige gereedschappen nodig elektrische snijgereedschap;

Selectie en installatie van jaloeziedeuren

 • deuren kan de derde graad te openen elektrische snijgereedschap, maar het zal een hoop tijd en moeite;
 • vierde klas ontwerp kan staan ​​voor een hack-pogingen, waaronder het gebruik van vuurwapens.

Voor installatie in conventionele huisvesting met meerdere gezinnen is het beste om de deur te installeren, die betrekking hebben op de tweede en derde klasse, omdat de deuren van de eerste klasse niet in staat zijn om de veiligheid functie uit te voeren, en het vierde leerjaar deuren zijn erg duur om te installeren en te ondersteunen hen als gewoon ongepast.

Voor- en nadelen van het hebben rolluikkasten

Het installeren van de tambour deur heeft vele voordelen. Denk aan de belangrijkste van hen:

 • in de vestibule meestal een schoenen te veranderen, afkomstig van de straat, om te voorkomen dat de hal in het appartement vervuilen;
 • op het platform veilig verlaten de kinderwagen of baby auto zonder verrommeling van het appartement en geen zorgen te maken, dat ze zou vertrekken zonder dat je als je de nacht doorbrengen in het trappenhuis;

Selectie en installatie van jaloeziedeuren

 • vestibule voorkomt het verlies van warmte in het appartement in het koude seizoen, en voorkomt het binnendringen van externe ruis van de site;
 • zoals we hierboven gezegd, de tambour deur ernstig belemmert indringers uit het invoeren van het appartement.

Hoewel de aanwezigheid van de vestibule in de voorkant van het appartement en een leven van comfort en veiligheid voegt daaraan toe: het bestaat als een aantal nadelen:

Selectie en installatie van jaloeziedeuren

 • kunt u slordig buren die niet de schoonmaak zal doen en zal het hele vestibule onnodige dingen spam krijgen;
 • als het wordt bewaard in de vestibule grote voorwerpen, ze kunnen ingrijpen in geval van nood om snel het appartement te verlaten, bijvoorbeeld tijdens een brand;
 • in de aanwezigheid van de vestibule zult u niet in staat om zeer snel naar het appartement, omdat je verder moeten blijven voor de deur.

Hoe maak je een keuze van tambour ijzeren deuren maken

Bepaal het model jaloeziedeuren moeten voortbouwen op een aantal van de criteria die zullen helpen om de juiste keuze te maken:

 • decor. De belangrijkste functie van de lamellen - is de bescherming van goederen tegen ongeoorloofde inbraak, zodat de decoraties gaan op een laag pitje. Meestal prachtig uitgevoerd zijn binnenoppervlak en het buitenoppervlak poedercoating of folie beplakt PVC. Bovendien is een eenvoudige deur afwerking niet trekken de aandacht van dieven en maximaliseert eenvoudige reiniging en onderhoud;

Selectie en installatie van jaloeziedeuren

 • accessoires. kan niet besparen op accessoires, in veel opzichten van invloed op de betrouwbaarheid en de beschermende eigenschappen van de deur. De scharnieren moeten modern en van goede kwaliteit, en het sluitsysteem worden - met een inrichting, die niet verwijder de klep bij het snijden van de lussen;

Selectie en installatie van jaloeziedeuren

 • vergrendelen. Het is beter om sloten met zoveel mogelijk een complexe constructie te kiezen, zodat ze niet een gemakkelijke prooi voor criminelen, maar opende snel, eenvoudig en rustig, waren ze beschikbaar voor kinderen en ouderen, die de sleutel.

Boven alles moeten we bedenken dat in de jaloeziedeur belasting is vele malen groter dan de belasting op de voordeur, omdat het wordt gebruikt door de bewoners van de appartementen, die het beschermt. Dit betekent dat zowel tambour ontwerp betrouwbaar en robuust moet zijn, en hebben een weinig gewicht.

Selectie en installatie van jaloeziedeuren

Van jongs af aan, horen we van ouders dat voordat u de deur te openen die u nodig hebt om te zien wie er achter zit. Om dit te doen, moet per se het oog met voldoende kijkhoek.

Installatiestappen rolluikkasten

De aankoop van een goede deur die voldoet aan al uw wensen, helaas, is nog niet alles. Veel hangt af van de kwaliteit, professionele installatie.

Voordat onderhandelen met installateurs moeten deuropening te bereiden. Sommige deur ontwerpen kunnen volledig te bezetten, maar onder bepaalde opening moet worden verminderd.

Installatie van deuren wordt in verschillende fasen:

 • als je niet beschikt over een vestibule van de grond af te maken, maar alleen het vervangen van de oude deur, het eerste wat moet worden ontmanteld;
 • Verdere deuropening moeten beschadigingen tijdens het verwijderen en chips te elimineren;
 • installeer het deurframe, die is bemeten om iets kleiner dan de opening, was het mogelijk om de uitlijning te maken;
 • de overblijvende spleet tussen de deuropening en blaast met schuim. De kwaliteit hiervan dient extra aandacht te besteden, omdat te wijten aan het zal de hele structuur te houden.

Selectie en installatie van jaloeziedeuren

Bij montage ontwerp moet het samenvallen van de openingen van het slot op de deur en het kozijn kijken, evenals op zijn plaats de resterende gaten. Alleen in dit geval, zal alle mechanismen goed te laten werken, en dienen voor een lange tijd.

Installatie tambour deuren - het werk is zeer specifiek en vereist een individuele aanpak. Master neemt professional altijd rekening gehouden met de toestand waarin sprake is van een opening, maar ook fouten gemaakt bij de bouw van het huis. Als hij dat niet zal doen, kan de deur niet worden geopend en gesloten soepel, zal het gehele systeem scheef en als ze niet onmiddellijk, zeker om te falen in de toekomst. Voor een soepele montage van het kozijn, in aanwezigheid van hellingen muren en andere gebreken met speciale afstandhouders, die hetzij geïnstalleerd tijdig of in de structuur blijft. Ze helpen de deur naar de juiste positie in de opening te nemen en blijven daar permanent.

Selectie en installatie van jaloeziedeuren

Na montage boren van een gat en veilige box stelt het deurblad, beginnen met het installeren van hardware en montage sloten.

Na schuimen sleuven worden vaste constructie op één positie en probeer niet aan te raken de eerste keer. Polyurethaanschuim is het verkrijgen van voldoende sterkte voor de volgende dag. Gedurende deze tijd, moet je niet proberen om de deur te gebruiken, en als je nodig hebt om uit te gaan, doe het dan heel voorzichtig om niet om iets te bewegen. Aan het einde van de vereiste tijd van stukken schuim, stapte uit van de grenzen van het vak, knippen en beginnen de vestibule te gebruiken.

Selectie en installatie van jaloeziedeuren

Tambour deur naar een lange en waardig van zijn opdracht kan niet goedkoop en lage kwaliteit constructie. Maar wat als je gewoon niet de mogelijkheid om de deur een grote som geld te besteden hebben? Het antwoord is simpel: voor aanzienlijke besparingen door de aankoop van lamellen van producent. Het feit dat veel organisaties die deuren verkopen zijn gewoon tussenpersonen, doe mijn cheat en verkopen van goederen in de winkels die zijn in de instap. Maar als je kijkt, bijvoorbeeld op het internet, is het gemakkelijk om advertenties en websites van bedrijven die niet alleen verkopen, maar ook om zichzelf deuren produceren.


Like this post? Please share to your friends: