Kako izbrati in namestiti video domofon v stanovanju z rokami

Kako izbrati in namestiti video domofon v stanovanju z rokami

Video domofon - celoten sistem varovanja stanovanja od zunaj taksist. Obstaja več vrst teh naprav, ki se razlikujejo po načinu vgradnje in zunanjih značilnosti. O tem, kako izbrati in kako namestiti video telefon z rokami v stanovanju, smo se naučili na.

Vsebina:

 1. videodomofonov Namestitev vezja Izbira naprava
 2. Namestitev CCTV in video vrat telefonov
 3. Namestitev video vrata na domu: tehnologija in funkcije

videodomofonov Namestitev vezja Izbira naprava

Kot del vsakega video domofon za hišo je monitor in je plošča, ki ima kamero, grad in enoto, ki zagotavlja električno energijo. Kot je pomožni elementi priporočljivo za nakup strojne opreme, ki se bo fiksen kabel monitorja s posebno oznako, v nekaterih primerih je potrebno povezati ureditev, domofon dodatno vtičnico.

Če želite izbrati kakovost video domofon v stanovanju pazi za:

 • postaviti prehod kablov iz domofon v stanovanju;
 • Prisotnost črno-beli ali barvni monitor;
 • ali samodejno shranjevanje fotografij;
 • sposobnost za snemanje videa;
 • prilagoditev vratne odprtine in samo vhodna ali stanovanje vrati;
 • povezljivost z signalizacijo in dodatnih komor;
 • možnost posredovanja in obvestila prek komunikacijske naprave z mobilnim;
 • prisotnost dodatnih funkcij.

Kako izbrati in namestiti video domofon v stanovanju z rokami

Pri povezovanju vstopni sistem video domofon, najprej izberite napravo, ki bo v kombinaciji s standardnim domofon. Pri priključitvi naprave na samostojno stanovanje, izberite napravo, v skladu z zgoraj navedenimi funkcijami. Odlične naprave uspešnosti imeti sistem za štiri povezave. Ta shema povezava je standardna.

Ne ustavite na brezžičnih naprav. Ne morejo zagotoviti dobro zaščito. Da bi dobili boljšo sliko izbrati visoko ločljivostjo. Obseg kakovosti premera komore kamere, ki se uporablja odvisno. Pri nekaterih modelih je audiotrubki povezati, da zahtevajo dodatna vrata. Prav tako mora biti naprava ima več terminalov, s katerimi za povezavo drugih naprav in dopolnil.

Standardni komplet domofon je značilno, da ima:

 • pogovorni cev;
 • Prednja plošča;
 • več kamere za nadzor.

Kako izbrati in namestiti video domofon v stanovanju z rokami

Z vgradnjo video domofon v prostoru je mogoče doseči višjo stopnjo zaščite in vizualno opazovanje, kaj se dogaja. Obstaja veliko število interfoni, ki imajo različne stopnje varnosti, videz, stroškovnih parametrov, število dodatnih funkcij.

Med glavnimi spremembami interfoni javnost:

 • enobarvni Naprava ali tip barve;
 • s funkcijo prisotnosti za snemanje videa;
 • s komoro odprta ali zaprta.

Izbira sistem interkom za domove pozorni na zgoraj omenjenih lastnosti. Prvi parameter za izbiro nadzor video je kakovost prenesene podobe. To je CRT ali LCD. Vse naprave so razdeljene v napravah, kot so črno-bele ali barvne. Ta faktor se določi glede na stroške naprave. Več priljubljenih interfoni s katodno cevjo. So velike, prenos črno-belo sliko.

Ta prenos slike tehnologija razlikuje naslednje prednosti:

 • dolgotrajna uporaba;
 • vzdržljivosti;
 • dostopni ceni.

Kako izbrati in namestiti video domofon v stanovanju z rokami

Z modelom LSD uspe, da gre za barvno sliko. Stroški teh naprav je veliko večja.

Izbira interfoni, montaža video interfoni, bodite pozorni na vrsto komunikacije. Domofon je mogoče upravljati neposredno pred vhodom, in biti povezan samo s stanovanje. V prvem primeru, se obrnite na organizacijo o namestitvi vašega splošnega domofon in se seznam modelov, ki bodo v kombinaciji z njo. Priporočljivo je, da kupite interfoni od istega proizvajalca. V tem primeru, konflikti nastanejo, ne ravno.

Videodoorphones ki lahko poveže tako za eno ali več komor hkrati. Če je potrebno nadzorovati več točk cine mora izbrati zaslon, ki bo vidna opazovanja z več kamerami.

Kako izbrati in namestiti video domofon v stanovanju z rokami

Izberite model, v katerem je dodaten pomnilnik. V njej so zbrani slike napravo že shranjene. V zvezi z napravo, video interfoni, so razdeljeni v dve vrsti:

 • s prisotnostjo cevi;
 • s prisotnostjo zvočnika.

Velika velikost cevasti modela. So tudi cenejše. Spikernye Naprava je kompaktna, ima velik zaslon in daljinski upravljalnik za daljinsko upravljanje.

Nekateri interfoni priključen na televizijskem zaslonu. Ta funkcija je še posebej pomembno za nekatera stanovanja.

Ustrezno pozornost bi bilo treba nameniti stroškom naprave. To pogosto določa kakovost in funkcionalnost opreme. Optimalna Povprečni strošek interfoni za stanovanja je približno $ 300-400.

Kako izbrati in namestiti video domofon v stanovanju z rokami

Namestitev CCTV in video vrat telefonov

Pred začetkom dela o vgradnji video domofon doma bi moral biti kraj njegove prihodnje lokacije. Priporočljivo je, da namestite domofon priložnost za nadaljnjo tehnično lokacijo storitev. Napajalnik mora biti povezan z zanesljivega mehanizma, v nasprotnem primeru, ko se prekine, naprava ne bo delovala.

Za začetek dela na vgradnjo video domofon z morajo biti njihove roke biti popraviti monitor na nosilec. Monitor je treba namestiti na mesto, kjer bo lastnik stanovanja bi lahko, da jih lahko opazujemo. Najpogosteje je nameščena ob vratih. Naprava se napaja z električno omrežje, tako obvezno je priložen napajalni kabel. Na steni poleg zapah vrat je nameščen monitor. Priporočljivo je, da se avtomatsko povezavo video domofon do elektrike.

Kaj sledi utreti dva kabla. Eden od njih je odgovoren za oskrbo z električno energijo in drugo za videonadzor. Če želite namestiti kable v steno, kupite posebno škatlo, z optimalno preseka. Šele po tem, lahko priključite monitor. Vrsta in koraki za namestitev video vrata se razlikujejo glede na model naprave. Torej, v vsakem primeru pa pred namestitvijo se prepričajte, da preberete navodila od proizvajalca in največjo natančnostjo njo.

Po standardni štiri žice domofon priključnim načrtom, vsak kabel barve, različne posamezne funkcije in ima svoj namen:

 • zelen kabel je pogosta in je odgovoren predvsem za monitor;
 • rumen kabel je odgovoren za zvok;
 • se nanašajo na video - uporabite belo kabel;
 • rdeč kabel omogoča priključitev naprave in napajalni kabel.

Kako izbrati in namestiti video domofon v stanovanju z rokami

Nadaljnje čiščenje izvedemo ter vgradnje kablov na ustrezen stikov. Večina modelov ima povezavo pomlad sistema. Če želite priključiti žico kabli mora biti nameščen v nekaterih stikov na monitorju. Če želite priključiti monitor, s pomočjo izvijača pritisnite stike in potisnite žice. Po odstranitvi stiku z izvijačem spone z vzmetjo.

Naslednja faza vgradnje video domofon v stanovanju - vgradnja ključavnico. Obstajata dve različici ključavnic - elektromagnetnih in elektromehanskih. Prva možnost zahteva stalno razpoložljivost električne energije. V odsotnosti napajanja, odpre vrata nemogoče. Druga možnost - se odpre z lahkoto in brez oskrbe z električno energijo. To je bolj zanesljiv in enostaven za uporabo. Glavni blok zaklepanje je nameščena na stranska vrata, ki jih ni mogoče odpreti.

Drugi del se pritrdi na vratno krilo. Interval med tlemi in postavite sklop zaklepanje je vsaj 150 cm. Tako je vgrajeno kamero bo lahko v celoti opravlja svoje predvidene funkcije. Da bi se izognili loputanje vrat, morate narediti popravke svoje hitrosti zapiranja. V ta namen je potrebno namestiti poseben element v obliki vrat bližje. S pomočjo posebnih vijaki prilagodite hitrost vratnega krila.

Ključavnica je povezan z dvema krmilniki, eden od njih je odgovoren za izvedbo spoja orodja in drugi bere gesla. Poleg tega je sistem za zaklepanje dovaja vir zagotavlja moč. V končni fazi dela, vse kable, ki so priključeni na sistem, povezujejo dodatne elemente v obliki video kamere, požarni alarm, itd

Kako izbrati in namestiti video domofon v stanovanju z rokami

Namestitev video vrata na domu: tehnologija in funkcije

Med namestitvijo, da je treba imeti:

 • nož;
 • udarec;
 • izvijač;
 • izvijači;
 • kladivo;
 • orodje za uporabo z žicami.

V zvezi s krajem inštalacijskih del, višine instrumenta poveča ali zmanjša. Med standardnih materialov za vgradnjo video domofon izberite naslednje elemente:

 • elektropitatelny žice;
 • določeno število vtiči in vtičnice;
 • odklopniki;
 • vijaki, vložki in druge pritrdilne elemente;
 • Gube cevi;
 • Kanallah-kabel;
 • komplet svedrov in pogoni;
 • perforiran trak.

Kako izbrati in namestiti video domofon v stanovanju z rokami

Začetek dela vključuje številne montažo vhod ploščo. Nameščen je na ograjo in vrata. Sprva določi mesto namestitve in preberite navodila od proizvajalca. Opravite postavitev namestitev sponko. Naredite luknje za njih s pištolo. Začetek kabel, ki napaja to napravo. Priključite ga v skladu z navodili proizvajalca.

napajalni kabel priložen na lokacijo za namestitev regulatorja. Polje mora biti kakovostno zaščititi pred vlago. To stoji ob gradu. Varianta po postavitvi kanala znotraj električne stikalne plošče.

Preverite kakovost povezav, nastavitev vrat ploščo in ga pritrdite z vijaki. Postavite pokrov na njej in nadaljuje z naslednjo fazo inštalacijska dela.

Nato se cev nameščena. Njegovo mesto vgradnje se izbere glede na enostavnost uporabe sistema interkom v hiši. Ti so pritrjeni na steno z vložki. Cev mora biti povezan s standardno stensko vtičnico ali za ščit. Vsa oprema priključen na napravo.

Varianta pridobitev video interkom povezave ali konvencionalne video kamero na domofon. Videokamera se prilagodi glede na določene načine opravljanja snemanje v ciklični ali neprekinjenem načinu. Za izvedbo streljanje ponoči, je infrardeča svetloba dodatno nameščen. Cev je tako določeno z drugim monitorjem.

Naslednji korak - vzpostavitev oskrbe z električno energijo, je ta element je ključnega pomena v vseh priključnih kablov. Ta blok je končana v napravi. Njena zmogljivost mora biti v celoti skladne z močjo domofon. Napajalnik zagotavlja električno domofon, krmilnik, video kamero in monitor.

Kako izbrati in namestiti video domofon v stanovanju z rokami

Postopek namestitve kabla začne po namestitvi osnovnih elementov video domofon. Za izvedbo upravljanje uporabe krmilnik domofon. On je sposoben ohraniti vse informacije o sistemu. Bil je ključni element za vse povzeti brezžično. Domofon standardno žično.

Obstajata dva načina napeljave - v zaprtih prostorih in na prostem. Prvi način je manj estetsko, a lažji. Zaprta pot do ustrezne navzven. Tako je mogoče zaščititi žico pred vlago in zunanji dejavniki.

Kabel je v tem primeru v notranjosti kabelski kanal ali valovite cevi. Povezovanje doorphone izvedemo z uporabo štirih žilni kabel, vsako jedro, ki je odgovorna za specifično funkcijo. Tesnjenje fug in šivi po kablu kot alabaster ali putty zmesi.

Če si želite ogledati ta domofon opravljal svoje programske in vnos ključev. Obstaja veliko možnosti za interkom ključev. Prvo je treba programirati glavni ključ. V prihodnosti, se ne uporablja. Prvi omrežje stikalo plošče pomeni kratke luči in zvočne signale. Če želite napisati tipkam za spomin interkom, ki so potrebni, da jih pritrdite na bralca. Poleg tega bo služila kot dostop do ključev. Interval med snemanjem več ključev je približno 15 sekund. Te tipke so dodali v sistem, da še naprej opravlja funkcijo odpiranja vrat.

Kako izbrati in namestiti video domofon v stanovanju z rokami

Naslednja domofon se preveri uporabnost. V ta namen je odbor za spremljanje klic je narejen, bi morala cev znak o tem. Dvignite slušalko, preverite kakovost zvoka, poglej slike na zaslonu. Kliknite na gumb omogoči vhodni, če so vrata odprta, sistem interkom deluje pravilno.

Nastavite video domofon video roke:


Like this post? Please share to your friends: